Press "Enter" to skip to content

Indret familiens egen legeplads til haven

Hvis du som forælder er træt af at skulle bruge timer hver dag på at følge de små til og fra den offentlige legeplads kan du med stor fordel overveje at opføre en legeplads i din have.

Hvordan indretter jeg en legeplads i min haven?

Afhængig af din haves størrelse er det faktisk kun fantasien der sætter grænser for hvorledes du skal indrette din hjemme legeplads. Du kan finde alskens lege redskaber til udendørs brug rundt omkring i diverse online shops eller fysiske show rooms, og bestille dem til levering direkte til døren.

Du behøver, med andre ord, ikke at være den store forkromede gør det selv mand eller faglært håndværker for at kunne bygge en flot og veludrustet legeplads til dine børn. Og det behøver faktisk heller ikke at koste spidsen af en jetjager at gennemføre dette projekt.

Sandkassen – til de helt små

Har du helt små børn er sandkassen nærmest obligatorisk når du indretter legeplads i haven. I en sandkasse kan børn hygge sig nærmest dagen lang. Legen med det fine sand udfordrer børnenes finmotorik, kreativitet og fantasi. Og så er sandkassen utroligt nem at have med at gøre – især hvis du forsyner den med et låg, så sandet ikke bliver ødelagt.

Udfordring af balance og koordination med et spændende gyngestativ

Så vel de yngste som de lidt ældre børn elsker at gynge – først i en særlig gynge til de mindste børn, blidt skubbet af mor eller far, og siden i en gynge som barnet selv kan styre, både når det handler om gyngens hastighed og dens bevægelse. Det helt særlige sus når man svinger fra yderpunkt til yderpunkt er nærmest afhængigheds skabende – og derfor kan børnene få timer til at gå med et solidt gyngestativ.

Du kan læse mere om hvorledes du indretter den perfekte legeplads på husblog.dk.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.