Press "Enter" to skip to content

Gulvafslibning i Roskilde til billige priser

Har du brug for gulvafslibning i Roskilde i forbindelse med, at du har købt en ny bolig, eller er du i gang med at renovere din nuværende bolig, så kan du hyre en dygtig gulvsliber hos firmaet GulvKanonen til at løse opgaven hurtigt og effektivt. GulvKanonen er eksperter i gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling, og det udføres alt sammen af erfarne og kompetente gulvslibere. Du får samtidig udført opgaven til billige priser, og du får tre års garanti på alt arbejde, som udføres.

Gulvafslibning får dine gulve til at se ud som nye

Har du gamle og slidte trægulve, så vil en gulvafslibning få dem til at stråle som nye trægulve. Det kan være mange år siden, at gulvene sidst er blevet slebet, og der kan være kommet ridser i gulvene på grund af husdyrs klør, eller fordi du f.eks. har flyttet rundt på møbler. Det kan også være, at der har ligget tæpper på gulvene i mange år, og nu hvor de er fjernet, har gulvene mørke pletter og trænger til at blive slebet. Uanset hvad, så kan du være sikker på, at GulvKanonen hurtigt og effektivt får slebet og efterbehandlet dine trægulve, så de bliver flotte og meget nemmere at holde rene. Du kan vælge mellem flere typer af efterbehandling, som f.eks. lakbehandling, ludbehandling, oliebehandling eller maling. Lakbehandling er det mest slidstærke og nemt at holde rent, og gulvene får en flot varm farve. Med ludbehandling beholder gulvene deres naturfarve, og du kan få dem lysere med hvidpigmenteret olie. Ludbehandling er ikke lige så slidstærk som lak, og du skal også bruge mere tid på at vedligeholde dem. Gulvene kan også blive malet i en hvilken som helst farve, du ønsker. Flotte og velholdte trægulve vil under alle omstændigheder bidrage til din boligstil på en positiv måde.

Effektiv og hurtig service

Med GulvKanonen kan du vælge en hurtig opstart, hvis dine gulve skal slibes med kort varsel, og du får virkelig god kvalitet for pengene. Dine trægulve er de bedste hænder, og du kan glæde dig over resultatet af professionelt og veludført arbejde.