Press "Enter" to skip to content

Find de bedste godkendte trampoliner online

Har du som mål at motivere dine bør for mere udendørs leg i 2021? Så kan du overveje at forkæle dem med en lækker havetrampolin.

Køb en havetrampolin og se fordelene med det samme

Med en havetrampolin kan du ikke alene give ungerne mulighed for sjovt og hyggelig hoppeleg og ballade. En trampolin udfordrer også børnene på mange områder som bidrager til udvikling af såvel det sensoriske som det motoriske nerve system, og til børnenes kognitive evner.

Når man leger på en trampolin udfordrer man nemlig det som kaldes det vestibulære system, som har at gøre med balance sansen. For at kunne holde balancen på det eftergivende underlag kræves kontrol med mange muskelgrupper og en vis evne til koordination.

Børnene træner således under leg en del flere funktioner i krop og hjerne end hvad der bliver aktiveret i forbindelse med passiv underholdning når de bare ser film eller spiller spil på deres tablet eller spil konsol. Samtidig vil dine børn få frisk luft og sol lys i rå mængder, hvilket er befordrende for sundhed og humør. Og som ekstra bonus får du trætte og glade børn ind til aftensmaden – børn som med garanti falder tidligt i søvn og vågner friske og veloplagte næste dag.

Hvilken havetrampolin skal jeg vælge?

Inden du styrter ud og køber en stor havetrampolin bør du dog først undersøge om din grundejer forening tillader opstilling af en sådan. Hvis ikke må du ty til en af de smarte trampolin til nedgravning som findes på markedet. En nedgravet trampolin er lige så sjov at lege på som en almindelig fritstående trampolin – og så stjæler den ikke din udsigt.

Hos Ude-Leg kan du finde et stort udvalg af såvel fritstående havetrampoliner som trampoliner til nedgravning – alle i høj kvalitet, og godkendte til brug af private. Du kan se hele udvalget på Ude-Leg.dk

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.