Press "Enter" to skip to content

Få råd til det du drømmer om med et forbrugslån

Det kan være en hård og langvarig proces at spare op til noget, man går og ønsker sig. For langt de fleste af os er økonomien nemlig skruet sådan sammen, at vi har faste udgifter, der hver måned tager en stor bid af vores indtægter. Og så er der jo ikke så meget tilbage at sætte ind på opsparingen. Surt show!

Men heldigvis kan du ofte få hjælp af banken til at låne til det, du står og skal bruge. Så kan du, i stedet for at spare op inden, bare afbetale efterfølgende. Det er en smart løsning for dig, der ikke har så nemt ved at vente. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du skal være sikker på at du har råd til at betale lånet tilbage over den aftalte løbetid. Ellers kan det få større konsekvenser for dig.

Her er nogle af de ting, man kan få råd til med et forbrugslån

Ny telefon eller computer: Elektronik er dyrt, og især hvis det skal være kvalitet. Har du mistet din iPhone og forsikringen ikke dækker, så kan du risikere, at du skal lægge op mod ti tusinde kroner. Værre ser det typisk ud, hvis det er din laptop du har mistet eller ødelagt. Så se hellere at få et lån, så du ikke behøver at gå rundt og være afkoblet fra omverdenen.

Renovering og istandsættelse: Er der noget i boligen, der trænger til at blive skiftet ud. Har du eksempelvis et grimt køkken eller badeværelse, der kalder på en udskiftning eller opdatering. Også her kan det gå hen og blive for dyrt til, at man bare lige spontant kan finde pengene. Så her kan forbrugslånet også være løsningen.

En ny cykel: Også cyklen kan være en dyr ting at miste. Og for mange er den vigtig for at kunne komme rundt. Så også her kan lånet hjælpe dig.

Du kan tage et forbrugslån hos forskellige banker, herunder Ikano Bank.

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.